Mød investorerne

Hvorfor har investorerne valgt Asset Opportunities? Vi har spurgt dem ad. Mød investorerne og find svaret her. Vil du sættes i kontakt med en af vores 68 investorer? Skriv en mail til senior kundeambassadør, Klaus Hoffbeck, på hoffbeck@assetadvisor.dk

"Man føler lidt at man er kommet med i en investeringsforening, der gør noget andet end det alle de andre gør. Det er en af de helt afgørende grunde til, at jeg har valgt det."

 

Læs om vores Rasmus-modsat-gen

Derfor har bestyrelsen valgt at investere

Ledelsen i Asset Opportunities har samlet set investeret over 30 mio. kr. i Asset Opportunities. Hånden på kogepladen bidrager til et naturligt højt engagement.

Hør hvorfor bestyrelsen har valgt at investere i lige netop Asset Opportunities i nedenstående videoer.

"Forskellen mellem Asset Opportunities og en traditionel investeringsforening er bl.a., at der er lave omkostninger i Asset Opportunities." 

 

Læs om de lave omkostninger her

"Er du interesseret i en mere aktiv strategi og har et ønske om at have en gennem-sigtighed i forhold til, hvad der sker, er Asset Opportunities det rigtige valg."

 

Læs om den aktive investeringsstrategi her

"Det er vigtigt for mig, at jeg ved, hvad der foregår, når jeg investerer nogle penge. Det er ikke ligesom i bankerne, hvor du i min verden er et nummer i rækken."

 

Læs om gennemsigtigheden i Asset Opportunities her

Hvad siger vores institutionelle kunder om Asset Advisor?

Vores investeringsstrategi har først og fremmest vist sit værd hos vores institutionelle kunder siden 2009. Asset Opportunities er født ud af Asset Advisor Fondsmæglerselskab, som forvalter kapital for institutionelle kunder.

Det er de samme investeringsansvarlige, der står bag Asset Opportunities. Om Asset Advisor Fondsmæglerselskab har kunderne blandt andet udtalt:

”Efter næsten 5 års samarbejde med Per Gramstrup kan jeg give mine bedste anbefalinger til et eventuelt samarbejde med Asset Advisor A/S.”

Adm. direktør, Jørgen Ladekjær, Vestjylland Forsikring

moed investorerne vestjylland forsikring

”Med solide afkast i forhold til markedet, har modellen vist sin evne til at sikre aktivt investering i de forskellige aktivtyper – under skiftende markedsforhold – og altid ud fra en klar forståelse af risikoen og det forventede afkast på den enkelte aktivtype, og på den samlede portefølje.”

Adm. direktør, Carsten Møller Pedersen, NEM Forsikring

moed investorerne nem forsikring

”Jeg har igennem årene fået stor respekt for Per Gramstrups evner til at forudsige udviklingen på de finansielle markeder ikke mindst efter, at han i 2007 forudså finanskrisen.”

Tidl. direktør, Steffen B. Moe, Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a

moed investorerne søoederborg fjernvarme